Traveling to a Restaurant With a Perfect Rating on Doordash

Foto: Grubstraat

‘n Looplys van oral waar ek was, week 28: 270 Grand Army 271 Nathan’s (die karretjie buite Atlantic Terminal) 272 Blueprint Bar 273 Yellow Rose 274 The HiHi Room 275 Brooklyn Pizza Market 276 Kimpanadas 277 Golden Palace 278 Kingston Tropical Bakery 279 Your Jerk Yard 280 .Greek 182 Fort Shfi 182 Fort Shfi. Oos 283. PDT

Niks word in hierdie lewe gewaarborg nie, nie eers ‘n restaurant met ‘n gemiddelde gradering van 4,9 op DoorDash nie. Maar dit was daardie uitmuntende telling op ‘n andersins onbeskryflike ruk-hoenderplek wat my uit my Brooklyn-buurt getrek het na wat amper die heel bokant van die metro-kaart is, 225ste Straat in die Bronx.

Eintlik sou Your Jerk Yard my tweede stop op hierdie reis wees. My oorspronklike inspirasie om te gaan was om die beesvleiskoekies by Kingston Tropical Bakery, ‘n paar minute weg van die 2/5 stop, te kyk, wat ek gedoen het – gelukkig. Die vulsel is lewendig en gevlek met stukkies rooi chili en knoffel, en die botteragtige kors is nie so skilferig dat jy met ‘n vlaag geel krummels oor jou swart hemp eindig nie.

‘n Baie goeie patty.
Foto: Tammie Teclemariam

In teorie het die patties alleen die reis die moeite werd gemaak, maar al het ek voorheen ‘n lang treinrit aanbeveel gevolg deur eenstop-inkopies in die Bronx, staan ​​in ‘n vinnige tou by ‘n bakkery vir ‘n handpastei wat jy in ‘n nabygeleë park is ‘n bietjie te antiklimaks na 90 minute op die moltrein, en daarom wou ek ten minste nog een plek tref.

Ek wil graag dink ek het ‘n deeglike aanvoeling van hoe om digitale resensies te lees, deur ‘n besigheid se ligging noukeurig te weeg teen sy aantal en kwaliteit van opskrywings. Op grond van my persoonlike berekeninge het Your Jerk Yard die potensiaal gehad om ‘n slaper-treffer te word – maar ek sou natuurlik nie vir seker weet nie, tensy ek self gaan uitvind.

Ek het die woonblok waar die jerk yard veronderstel was om te wees genader en die brandende hout geruik voordat ek die roosters gewaar. Agter ‘n heining het ek ‘n toegegroeide tuin opgemerk met ‘n enkele bruin hoender wat deur die blare pik. Daar was net een, so ek het aangeneem dit was nie vir die vuur bestem nie, maar ek was nie seker nie.

Aan hierdie tuin gekoppel was ‘n klein blou huisie, voor waarvan drie roosters in ‘n regte hoek langs twee metaaltafels gerangskik was, een met eetgerei en witbrood en die ander met ‘n enkel plastiek snyplank wat swart gevlek is van char, plus tang en ‘n groot skeermes. Toe ek daar aankom, was ‘n man wie se motor nog agter hom aangehardloop het, besig om iets te bestel, wat die rukmeester direk van die rooster afgetrek en gekap het voordat hy op ‘n dun sous drup en dit met ‘n sny brood in ‘n styrofoam boks. Houer. Toe was dit my beurt.

Die spyskaart het ‘n paar verskillende vleissoorte gelys, so ek het gevra vir van die wors, ribbetjies en hoender. “Moes voor drie hier aangekom het,” sê die man vir my, as ek iets anders as hoender wil hê. Soms neem besluite hulself, blyk dit. Hy het my hoender voorberei net soos hy die bestelling voor myne gehad het, ‘n paar beengewrigte afgetrek – ek het geen borsvleis gesien nie, so hulle gebruik beslis nie hul eie heel hoenders nie – en het hulle voorheen in hapgrootte stukke gekap vra of ek warm of sagte sous wil hê. (Hot, duh.) Hy het my afgestuur en my herinner dat die jerk yard op DoorDash is.

Om eerlik te wees: Hoe kan enige kos die belofte van die atmosfeer gestand doen? Tammie Teclemariam.

Om eerlik te wees: Hoe kan enige kos die belofte van die atmosfeer gestand doen? Tammie Teclemariam.

Ek wens ek kon jou vertel dat ek lewensveranderende hoender, geroosterde dye waardig van 90 minute op die trein elke rigting gekry het, met speserye wat in jou geheue bly bly totdat jy dit uiteindelik weer kan probeer. Ongelukkig het ek nie. Dit was goed – niks om oor te kla nie – maar op die ou end kon dit nie voldoen aan die atmosfeer en die reis nie. Ek kon beter hoender gekry het by die oorspronklike plek van Peppa’s, wat reg om die draai van my af is.

Maar dit is die lewe. Al die vyfster-resensies in die wêreld sal nie jou eie tevredenheid waarborg nie, maar dit beteken ook dat my ongeluk nie noodwendig die reël is nie. Ek kon seker ook beter hoender iewers in die buurt gekry het, maar toe het ek nie regtig gegaan met die bedoeling om die beste hoender te vind nie. Ek wou regtig hierdie man s’n probeer.

So wat is die moraal van die storie? Het jy altyd ‘n rugsteunplan? Koop ekstra patties en verhit dit die hele naweek lank? Ek dink nie jy hoef in my voetspore te volg nie, maar dalk kan ek jou inspireer om jou L’e rustig te vat.

see almal

Leave a Comment