‘Righteous Gemstones’ Star Edi Patterson’s Grub Street Diet

Edi Patterson speel Judy Gemstone in die HBO-reeks Die Regverdige Edelstene.
Illustrasie: Lindsay Mound

Niemand was gelukkiger oor die terugkeer van HBO’s nie Die Regverdige Edelstene as Edi Patterson, wat beide skryf oor en die hoofrol speel in die reeks, wat tans sy uitstekende tweede seisoen afsluit. “Ek was so, so diep bly om terug te wees,” sê sy. “Op baie verskillende maniere voel ek dat COVID vir ons vreemde diere in hok gemaak het.” Natuurlik was die program se aanhangers ook gelukkig: Texas Maandeliks het geroep Patterson die program se “uitbreek, wild-card ster,” en Slate verklaar dat sy “moontlik een van die top drie snaaksste kunstenaars op planeet Aarde op die oomblik is.” Edelstene is reeds vir ‘n derde seisoen hernu, maar intussen is Patterson in Winnipeg, besig om ‘n fliek te skiet en trotseer die bitter winter vries. “Dit is so skokkend, dit laat my lag,” sê sy. “Daar is iets baie cool daaraan – oor die geweld van die natuur.”

Dinsdag 8 Februarie
Ek gaan begin deur te sê dat my kos opgefok is, want dit is die koudste plek op aarde hier. Ek is in Winnipeg, Kanada, besig om ‘n nuwe fliek te verfilm, Gewelddadige nagsaam met David Harbour, John Leguizamo en Beverly D’Angelo.

Jy kan nie buite gaan nie. Dis wat jy ontdek. Jy probeer ‘n stap aandurf en dan gaan jy, Reg, mense mors nie hiermee nie. Ek dink mense wat hier grootgeword het, weet net van beter. Vir ses maande van die jaar bly hulle meestal binne.

Dit is wettig skokkend. Ek was al voorheen in koue plekke. Let wel, dit was lente toe ek in Oslo was, maar ek was al in Calgary, wat ook koud is. Ek was al in Moskou en St. Petersburg. Maar dit is anders as enigiets wat ek nog ooit ervaar het. Dit is amper een van daardie dinge wat so ekstreem is, jy kan nie anders as om daaroor te lag nie. Ek wonder nie hoekom mense hier woon nie want die mense hier is regtig gaaf. Ek wonder net hoe gaan hulle voort. Ek dink ek is oortuig daarvan dat hulle almal een of ander supermagbloed het, en hulle is net die hartlikste mense op aarde.

In elk geval, om 10:30 het ek ‘n koffie met amandelmelk gedrink. Amandelmelk is my konfyt, verseker. Maar ek sal maklik met hawermelk in die bed gly, as dit is wat hom voordoen.

Ek het ‘n omelet geëet met sampioene, rooi soetrissies en avokado’s; aartappels (wah wah); en die helfte van die vrugte in ‘n groot bak vrugte. Die groot wenner van die oggend? Happies aartappel gekombineer met ‘n druif.

Dit was alles kamerdiens. Ek het nie na die restaurant in die hotel gegaan nie, want ek skryf ook hier. Dis amper psigopaat wat eet. Iets word na my kamer gebring en ek gaan, Ek gee myself 30 minute om na die Olimpiese Spele te kyk en hierdie kos te eet, en ek gaan dit geniet.

’n Paar uur later het ek die res van die vrugte geëet uit die vrugtebak, wat nog in my hotelkamer was. Dit is alles nog daar. Meestal spanspek.

Uiteindelik het ek ‘n desperaatappel gehad wat by my aankoms in my kamer was. Ek het ses uur lank nie geëet nie. Kom ek vertel jou meer van daardie appel. Teen die tyd dat ek dit geëet het, was ek honger. Ek onthou nie wat daartoe gelei het nie, maar teen die tyd dat ek dit geëet het… Kyk, ek weet nie hoeveel dae dit daar gesit het nie, maar dit was dalk ‘n bietjie melerig. Tog het ek dit in elk geval heelpad geëet. Tot in die kern.

Verstaan, dit was op ‘n stadium in die dag toe ek geen versnaperinge in die kamer gehad het nie. Ek is regtig groot daarvoor om ‘n soort versnaperinge te hê.

Aandete was ‘n groot verbetering. Ek het steak filet gehad, welgedaan, met au jus; kantslaai met olyfolie; en patat patat.Ek eet met trots my steak goed gaar. Ek weet dit maak my ‘n regte stuk kak, en ek is oukei daarmee. Ek dink dat dit beter smaak, en ek dink meer mense behoort reg te wees om te erken dat dit die waarheid is.

Ek voel soos baie mense dink O, ek moet koel afkom. Ek moet sê ek wil dit medium rare hê. Wat ook al. Dit smaak beter as dit goed gedoen is. Kom ons word werklik. Ek is so lief vir kos, en daarom sal ek enigiets probeer, maar ek gaan nie die minder lekker opsie eet net om die reg opinie. As iets aan my voorgehou word en ek ken ‘n baie lekker manier om dit te eet en ‘n regtig, Eh, medium manier om dit te eet, ek gaan die heeltyd die lekker manier kies.

Ek het wel ‘n paar ander sterk menings oor kos. Ek dink drop maak my kwaad. Ek is net soos Gaan naai jouself. Wat is jy? Ek verstaan ​​nie hoe enigiemand dit kan kies as daar vir hulle gesê word: “Jy kan enige soort lekkergoed hê nie.” Ek dink dit is vol Amerikaanse Psigo gedrag as jy wil, “Gee my drop.”

Woensdag, 9 Februarie
09:00, swart koffie.

Ek het gaan stel, en hulle was besig om iets warms en ongeloofliks uit te deel. Ek was soos: “Het jy ‘n glutenvrye weergawe van wat dit ook al is?” Hulle was soos: “Ons het ‘n bak.”

Ek het bruinrys met hoender of wat ook al voorgestel. Maar hulle het vir my ‘n plastiek ding van hummus met crudites gegee. Seldery, ‘n soort glutenvrye beskuitjies, wortels en slap komkommer. Regte praatjies: Die komkommer was dun. Dit was seker baie vars, het die koue van Winnipeg opgemerk en net moed opgegee.

Later het ek twee hardgekookte eiers en twee koppies pistache gehad. Pistache is die afgelope tyd baie sterk in die mengsel vir my. My kos opsies was beperk met ‘n hoofletter L. Ek het nie ‘n motor hier nie, en wat dit erger gemaak het toe ek daar aankom, is dat daar geen kruidenierswinkels naby my hotel is nie. Ek het uiteindelik uitgevind daar is hierdie winkel genaamd Shoppers Drug Mart underground naby my hotel. Om daar te kom, was egter ‘n gesukkel. Ek het vir 40 minute buite rondgeloop, feitlik gehuil omdat dit so koud was, en ek het amper vier keer gat oor teeketel op swart ys gegaan. Later het iemand vir my gesê die plek waar ek stap word as die koudste, winderigste hoek in die land beskou. NS ‘n Meisie het langs my hurk en gepiepie. Dit het moeilik geraak.

Uiteindelik het ek dit uitgepluis en ontdek dat Shoppers Drug Mart basies soos ‘n CVS of ‘n Walgreens is. Hulle het Wonderlike pistache gehad, waaroor ek baie bly was. Hulle het ryskoeke gehad en hulle het geel mosterd gehad, waarvan ek, jy moet weet, ‘n groot aanhanger van is. Ek het nie geweet wanneer ek na daardie Shoppers Drug Mart sou kon teruggaan nie, so ek het drie sakke pistache gekoop.

Meer kamerdiens vir aandete. Hierdie keer was dit botterhoender met rys en romaine-slaai en tiergarnale. Ek het geen spyt nie.

Donderdag, 10 Februarie
Het die dag begin met twee hardgekookte eiers en ‘n handvol pistache.

Dan twee bruinryskoeke met geel mosterd op. Ek sal geel mosterd op amper enigiets sit.

Weet jy wat het hulle nog daar onder in die ondergrondse winkelsentrum, waar Shoppers Drug Mart is, dis wonderlik? Hierdie ding genaamd Freshii, wat soos ‘n bakrestaurant is. Ek het ‘n slaaibak met hoender, groente, quinoa en allerhande groente gekry. Die vrou agter my was blykbaar haastig en het in ‘n swaai weggegaan toe ek vra of die kekerertjies glutenvry is. Daar was niemand anders daar toe ek ingegaan het nie, so ek het miskien twee vrae gevra. Toe ek oor die kekerertjies vra, hoor ek ’n groot sug. ek was soos Sjoe! Hulle speel nie rond by hierdie Freshii nie.

Ek het nie vreeslik geoordeel gevoel nie. Ek het net gevoel asof sy ‘n veranderde sin van tyd gehad het, deurdat ek dink sy het gedink sy kan in die Freshii instap en binne 20 sekondes uit die Freshii wees.

Omstreeks 21:00 het ek paniekerig ‘n glutenvrye hoender-quesadilla geëet omdat ek nie geweet het dat ek die hele nag in ‘n haar- en grimeertoets sou eindig nie. Hulle het iets gekook en ek was soos: “O my God, wat dit ook al is, ek sal dit eet.” Ek het dit soos ‘n dier gehuisves.

Die ding is, ek bevind myself nie baie in paniek-eet situasies nie. Maar as jy so weg is, kan dit vreemd raak. By die huis hou ek daarvan om goed te hê. Ek is mal daaroor om ‘n reusagtige voorraad sampioene rukkerig te hê. Ek hou daarvan om eierslaai te hê wat ek die vorige dag maak. Ek hou daarvan om enigiets op ‘n ryskoek te sit. Ek is mal daaroor om groente te rooster.

Later het ek ‘n paar pistache gehad. Baie met geel mosterd het op hulle gespuit. Hallo, hallo: Dit klink dalk vir jou na ‘n vreemde peuselhappie, maar dit is nie vir my nie. Ek voel asof ek dit miskien gedoen het vandat ek ‘n kind was. Ek het die heeltyd by die Groundlings gespot, want as daar enige neute agter die verhoog was, sou ek net ‘n hopie daarvan kry en in ‘n koppie sit, en ek sou die geel mosterd uit die yskas haal. Dan sal ek een vir een ‘n klontjie mosterd op die neute sit. Ek beveel dit sterk aan vir enigiemand wat op soek is na ‘n nuwe smaak lekkerny.

Vrydag, 11 Februarie
Koffie met kollageen en “amandeldrank” wat ek by Shoppers Drug Mart gekry het. Duime af.

Sowat ‘n halwe koppie pistache omdat ek genoeg gekoop het om te hou. En twee ryskoeke met geel mosterd.

Ek weet ek weet. Kyk, dit was negatief-11 grade buite. Ek het dit nog nie alles uitgepluis nie. Ek het egter groot vordering gemaak, want na ‘n paar dae van kamerdiens het ek ontdek dat, Ag reg, ek kan DoorDash na my voorportaal bestel. Ek het ‘n openbaring gehad. Dit is toe dat ek wonderlike Viëtnamese kos en Thaise kos begin kry het.

Hoe het ek gevoel nadat ek dit ontdek het, vra jy? O God, ek het soos ‘n nuwe vrou gevoel. Ek het gevoel soos Kom na my toe, wêreld. Daar is niks wat jy het wat ek nie kan hanteer nie.

Ek het nie een nie, maar twee verskillende sop gehad, albei van ‘n restaurant met ‘n mooi dom naam. Daardie plek is Banh Mi King genoem. Vir middagete het ek ‘n pittige suurlemoengrassop met rysnoedels gekry, wat ek aangevul het met my gewone roetine van pistache. Ek het ook twee ryskoekies in die sop gedoop, so ek het twee soorte rys daarby gehad, en ses stukke beef jerky geëet.

Omstreeks 12:30 het ek besluit, Kom ons kry nog ‘n koffie aan die gang, skat.

Ses uur later, nog pistache in ‘n paniek.

Vir aandete het ek hoenderpho. Dit is vir seker een van my gunsteling kosse op aarde. Ek het nie eens geweet pho bestaan ​​​​totdat ek LA toe gegaan het nie. En toe nadat ek dit gehad het, het my suster omtrent dieselfde tyd daarin beland, en ek dink sy het dit nie ontdek voordat sy in Denver gewoon het nie. Maar in elk geval, nou as ons tuis is in Texas, sal ons ‘n goeie pho-plek soek, en dit is iets. Ons het ‘n paar wonderlike plekke gevind.

Saterdag, 12 Februarie
Ek het my twee ryskoeke met geel mosterd gehad, en die koffie met kollageen en amandelmelk.

Omstreeks die middaguur het ek die res van die pistache geëet, wat beteken dat ek een of ander tyd die koue moet trotseer en moet teruggaan Shoppers Drug Mart toe.

Vir ‘n laat middagete het ek ‘n kekerertjie-kerrie geëet, maar my aandete was ‘n groter ding. Ek het tom yum-sop by ‘n restaurant genaamd Thailand Foods 1691 gekry. Dit was so lekker. Ek het ‘n hopie klapperrys daarmee geëet, en, goed, nog ‘n ryskoek met mosterd.

Saam met die sop het ek ‘n papaja-slaai gekry wat, soos jy weet, met grondboontjies kom. Ek het alles oor pistache gepraat, en weet jy wat? Ek sal allerhande neute eet. Maar een ding. Ek eet nie ‘n ton grondboontjies nie. Die redes in my kop is baie vaag en regtig swewendig, maar ek voel asof ek ‘n paar dinge gelees het dat grondboontjies nie noodwendig goed vir jou is nie. Dis vreemd, reg? Ek besef dit net. Ek het ‘n bietjie iets teen grondboontjies.

Hier is die ding: Hulle geur is ongelooflik. Dit is meer net soos, hulle maak my kwaad. Ek het hulle nie uit die papajaslaai of so iets gekies nie. Ek sal die grondboontjies eet, maar dit is nie iets wat ek soek nie. Ek sou sê ek haat grondboontjies al lankal.

see almal

Leave a Comment